رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با تأکید بر اثر ملموس واکسیناسیون کادر بهداشت و درمان تصریح کرد: خوشبختانه در حال حاضر کادر بهداشت و درمان استان با ویروس کرونا درگیر نیستند.
حذف تحریم های آمریکا، تولید واکسن برکت، افزایش تولید کشورهای صادرکننده، مذاکره و دیپلماسی فعال دولت جدید، مجموعه دلایل سرعت گرفتن واردات واکسن در هفتههای اخیر محسوب میشود.
سلیمان پور گفت: برای بهبود وضعیت واکسیناسیون عمومی در قم باید رایزنیهای لازم توسط دانشگاه علوم پزشکی برای حذف محدودیت سنی و عمومی کردن واکسیناسیون پیگیری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به پذیرش ۱۸۳ نفر مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس قم، گفت: ۱۴۵ نفر از این افراد در بخشهای درمانی بستری شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم درباره وضعیت واکسیناسیون در قم گفت: ۳۸ درصد از گروههای هدف در قم واکسن تزریق کردهاند که این میزان از میانگین کشوری بالاتر است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بالا بودن میزان فوتیهای ناشی از بیماری کرونا در شرایط کنونی، از اعلام وضعیت نارنجی برای شهر قم انتقاد کرد.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزشوپرورش قم گفت:با توجه به تصمیم ستاد ملی کرونا مبنی بر آغاز سال تحصیلی بهصورت مجازی، برگزاری کلاسهای حضوری در مدارس استان در هر شرایطی قابل قبول نیست.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به عبور استان از مرز تزریق ۵۰۰ هزار دوز واکسن گفت: ۱۸ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون با فعالیت ۱۵۶ تیم مستقر در قم فعال هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به پذیرش ۱۳۰ نفر مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس قم، گفت: ۱۱۱ نفر از این افراد در بخشهای درمانی بستری و متاسفانه ۳۲ نفر فوت شدند.
استاندار قم با اشاره به تغییر وضعیت رنگبندی کرونایی قم از قرمز به نارنجی تصریح کرد: میانگین واکسیناسیون در قم از میانگین کشوری بیشتر است، اما همچنان توسعه واکسیناسیون در دستور کار قرار دارد.
تامین واکسن موردنیاز گروههای مختلف موجب شد تا فرایند واکسیناسیون دانشجویان با تاخیر اما بالاخره آغاز شود. دانشجویان از روز گذشته امکان ثبتنام در سامانه وزارت بهداشت را پیدا کردند. اما آیا در تزریق اولویت خاصی هم وجود دارد؟
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: می توانیم بگوییم که از قله پیک عبور کرده ایم و آرام آرام در حال نزولی شدن آمار هستیم ولی متاسفانه تا دو هفته بعد از قله پیک شاهد مرگ و میر بالا خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به پذیرش ۱۵۵ نفر مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس قم، گفت: ۱۳۲ نفر از این افراد در بخشهای درمانی بستری شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه حداقل ۱ هفته تا رسیدن به قله موج جاری در قم فاصله داریم، گفت: افراد با مشاهده علائم حاد بیماری در هفته اول، به مراکز درمانی مراجعه کنند.